Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski müdürü görmek

Rüyada eski müdürü görmek

Rüyada eski müdürü görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski müdürü gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski genel müdür görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski müdürünü görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski işyeri müdürünü görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret eder.

Rüyada eski okul müdürü görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski müdürleri görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eski genel müdürünü görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski müdürle konuşmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments