Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle konuşmak

Rüyada müdürle konuşmak

Rüyada müdürle konuşmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ömrünün uzun olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle konuşmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, saygısını toplayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret eder.

Rüyada müdürle konuşmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Rüyada eski müdürle konuşmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayallerinin yıkılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şube müdürünü görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür odası görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments