Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski masa görmek

Rüyada eski masa görmek

Rüyada eski masa görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada eski masa gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada eski masa görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada eski yemek masası görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada masanın üzerinde oturmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalettir.

Rüyada masa başında görmek art niyetli kişilere uyacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet eder.

Rüyada masa altına girmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde uyumak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasını terk etmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments