Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski lunapark görmek

Rüyada eski lunapark görmek

Rüyada eski lunapark görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, insanlara öncülük edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada eski lunapark gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada eski lunapark görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada lunaparkta eğlenmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lunaparka gitmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada lunaparkta trene binmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini lunaparkta görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lunapark treni görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lunaparkta düşmek kötü gününden de geri duracağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments