Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lunaparka gitmek

Rüyada lunaparka gitmek

Rüyada lunaparka gitmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada lunaparka gitmek gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyle lunaparka gitmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lunaparka gitmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, talihin yüze güleceğine yorulur.

Rüyada lunapark gitmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kendini lunaparkta görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, ünleneceğine, kendisi için mal mülk alacağına inanılır.

Rüyada lunaparkta düşmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret etmektedir.

Rüyada lunapark trenine binmek dünya malı elde edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına yorulur.

Rüyada lunapark treni görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yeni kararlar alınacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada lunaparka gittiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments