Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lunaparkta düşmek

Rüyada lunaparkta düşmek

Rüyada lunaparkta düşmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lunaparkta düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada lunaparkta düşmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunaparka gitmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada lunaparkta trene binmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini lunaparkta görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine tabir olunur.

Rüyada lunapark gitmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok sağlıklı olunacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada lunapark gondol görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada lunapark görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments