Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini lunaparkta görmek

Rüyada kendini lunaparkta görmek

Rüyada kendini lunaparkta görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, şansın kaçacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, kar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini lunaparkta gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada lunaparka gitmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle lunaparka gitmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunapark görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada lunaparkta trene binmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, adeta havalara uçacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada lunapark trenine binmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada lunaparkta eğlenmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zenginliğe, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada lunaparkta düşmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, bereketli yağmurlara, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada eski lunapark görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments