Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lunaparkta salıncağa binmek

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işaret eder.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lunaparkta trene binmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada lunaparkta kamikazeye binmek kazançlı işler yapacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunapark trenine binmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendini lunaparkta görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunapark treni görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada lunaparka gitmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada eski lunapark görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments