Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lunaparkta trene binmek

Rüyada lunaparkta trene binmek

Rüyada lunaparkta trene binmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, mal mülk edineceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, takdir edileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada lunaparkta trene binmek gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada lunapark trenine binmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada lunaparkta trene binmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Rüyada lunapark treni görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lunaparkta kamikazeye binmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işe gösterilen ilginin artacağına tabir olunur.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada lunaparkta düşmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada eski lunapark görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini lunaparkta görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments