Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kazancının iki kat artacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski lise arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek gönlündeki gibi sevileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada lise arkadaşı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lise arkadaşını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada lise forması giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada lisede olmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, keyfinin olmayacağına delalettir.

Rüyada lise üniforması giymek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments