Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kilise görmek

Rüyada eski kilise görmek

Rüyada eski kilise görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, adının yayılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski kilise gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada eski kilise görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, imkânlarını kaybedeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski bir kilise görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kilisede dua etmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada kilisede gezmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hem yeni yerler göreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kilisenin cami olduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada kiliseye saklanmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kilisede olmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan kilise görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments