Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir kilise görmek

Rüyada eski bir kilise görmek

Rüyada eski bir kilise görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir kilise gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada eski kilise görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir kilise görmek ne yapacağını şaşıracağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, amaçlarını yerine getireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, şansının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede bulunmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada kilisede görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada kilise anahtarı görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kilise ziyaret etmek en zor zamanda yalnız kalacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments