Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede olmak

Rüyada kilisede olmak

Rüyada kilisede olmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi zararın büyük olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kilisede olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada cami ve kiliseyi bir arada görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca yorulur.

Rüyada kilisenin cami olduğunu görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada kilisede fatiha okumak onlarla dayanışma içinde olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede ezan okumak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kiliseyi gezmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada kilisede dua etmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına inanılır.

Rüyada kilise yıkmak onları gücendireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments