Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede gezmek

Rüyada kilisede gezmek

Rüyada kilisede gezmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet eder.

Rüyada kilisede gezmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada kiliseyi gezmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kilisede gezmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kilise gezmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede olmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada tarihi kilise görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada hristiyan kilise görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise çan sesi duymak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek atılan adımların boşa çıkacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments