Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan kilise görmek

Rüyada uzaktan kilise görmek

Rüyada uzaktan kilise görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan kilise gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada uzaktan kilise görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede papaz görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir kilise görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede oturmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada cami ve kiliseyi bir arada görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Rüyada kilisede gezmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, şifa edineceğine yorulur.

Rüyada kilisede ibadet etmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kilise temizlemek iç açıcı sözlere, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments