Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale merdiveni görmek

Rüyada kale merdiveni görmek

Rüyada kale merdiveni görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, önemli işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada kale merdiveni gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada kale merdiveni görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kale görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, iş kaybı yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada kaleye tırmanmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin devam edeceğine inanılır.

Rüyada kale içinde olmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kaleye gol atmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kale suru görmek büyük üzüntüler olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kale görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kalebodur görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments