Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kızı kapalı görmek

Rüyada açık kızı kapalı görmek

Rüyada açık kızı kapalı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, işlerin açılacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada açık kızı kapalı gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kızı açık görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, şansının geri döneceğine delalettir.

Rüyada açık kızı kapalı görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek malvarlığının çok daha artacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı insanı açık görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments