Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yolunun hep açık olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, alın terinin karşılığını alacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bayanlar görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kapalı bayan görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayan görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments