Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kızı açık görmek

Rüyada kapalı kızı açık görmek

Rüyada kapalı kızı açık görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada kapalı kızı açık gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Rüyada kapalı kızı açık görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada açık kızı kapalı görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, çıkmaza düşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek endişelerin biteceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments