Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı saçı açık görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, isteklerini yerine getireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments