Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kişiyi kapalı görmek

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kredi çekileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık kişiyi kapalı gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek canının ve malının garantide olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık kadını kapalı görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalıyken kendini açık görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada açık insanı kapalı görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına inanılır.

Rüyada kapalı kızı açık görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments