Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski günleri görmek

Rüyada eski günleri görmek

Rüyada eski günleri görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eski günleri gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski günleri görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada günleri karıştırmak verilen emeklerin boşa gideceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşli günde kar görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada karlı bir gün görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments