Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada günlerden cuma olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada eski günleri görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her gün bebek görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada günbatımı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ailenin büyüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments