Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski gümüş para görmek

Rüyada eski gümüş para görmek

Rüyada eski gümüş para görmek kötü olayların meydana geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada eski gümüş para gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada eski gümüş para görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada altın ve gümüş para görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, malların artacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bozuk para görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada gümüş para görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, rahatının bozulacağına işarettir.

Rüyada gümüş para toplamak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş demir para görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş para bulmak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş para vermek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments