Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş para görmek

Rüyada gümüş para görmek

Rüyada gümüş para görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işlerinde aksama olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret eder.

Rüyada gümüş para gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada gümüş bozuk para görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eski gümüş para görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş para görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet eder.

Rüyada gümüş para toplamak yaşam enerjisini geri kazanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş para görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş para vermek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş demir para görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada gümüş para bulmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments