Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş para görmek

Rüyada altın ve gümüş para görmek

Rüyada altın ve gümüş para görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, aksiliklerin aşılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş para gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Rüyada altın ve gümüş para görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski gümüş para görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada gümüş para bulmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada gümüş demir para görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde edilecek menfaatlere işaret eder.

Rüyada gümüş para görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bozuk para görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş para vermek tövbelerinin kabul olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada gümüş para toplamak yeni bir ortama gireceğine, yaşama isteğinin artacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments