Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş para vermek

Rüyada gümüş para vermek

Rüyada gümüş para vermek hayırlı işler yapacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş para vermek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada gümüş demir para görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada gümüş bozuk para görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski gümüş para görmek hak yolunu bulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş para toplamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada gümüş para vermek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada gümüş para görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş para bulmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş para görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments