Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş demir para görmek

Rüyada gümüş demir para görmek

Rüyada gümüş demir para görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, saygınlık göreceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, sorunların ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş demir para gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada gümüş demir para görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş para görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada gümüş bozuk para görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada altın ve gümüş para görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş para bulmak işlerinin çok iyi gideceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada eski gümüş para görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada gümüş para vermek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, o masumların bedduasını alacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş para toplamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments