Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bozuk para görmek

Rüyada gümüş bozuk para görmek

Rüyada gümüş bozuk para görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş bozuk para gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada gümüş bozuk para görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Rüyada gümüş para bulmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet eder.

Rüyada altın ve gümüş para görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski gümüş para görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş demir para görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş para toplamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bol bol hayır duası alınacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş para vermek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gümüş para görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments