Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görev yeri değişikliği görmek

Rüyada görev yeri değişikliği görmek

Rüyada görev yeri değişikliği görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Rüyada görev yeri değişikliği gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada görev değişikliği görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski görev yerini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ilk görev yerini görmek büyük düşüneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada değişik yerler görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada yer değişikliği görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Rüyada görevini yapmamak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments