Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski fotoğraf görmek

Rüyada eski fotoğraf görmek

Rüyada eski fotoğraf görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada eski fotoğraf gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Rüyada eski bir fotoğraf görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni bir çevre edinileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments