Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evin kapısını görmek

Rüyada eski evin kapısını görmek

Rüyada eski evin kapısını görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski evin kapısını gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Rüyada eski evin kapısını görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yol kat edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısı kırılmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi evinin kapısını açık görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının değiştiğini görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını kapatmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments