Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşyaları satmak

Rüyada eski eşyaları satmak

Rüyada eski eşyaları satmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski eşyaları satmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada eski eşya satmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları satmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada eski eşyayı satmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Rüyada ev eşyalarını satmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada eşyalarını satmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin eşyasını satmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine inanılır.

Rüyada eskiciye eşya satmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments