Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada eski eşe sarılmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski eşine sarılmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek servet sahibi olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle sarılmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen eşine sarılmak adımlarını daha sağlam atacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada eşine sarıldığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada eşine sarılıp uyumak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, imkân sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments