Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşe sarılmak

Rüyada eski eşe sarılmak

Rüyada eski eşe sarılmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşe sarılmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski eşe sarılmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşine sarılmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine işarettir.

Rüyada eski eşle sarılmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş eşe sarılmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü eşe sarılmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek kendine olan güvenini yitireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments