Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine sarıldığını görmek

Rüyada eşine sarıldığını görmek

Rüyada eşine sarıldığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ölü eşe sarılmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine arkadan sarılmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalettir.

Rüyada eşinin sarıldığını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşine sarılmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada eşine sarılmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak çok iyi şeylere, işsizin iş bulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işarettir.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments