Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşine sarılmak

Rüyada eski eşine sarılmak

Rüyada eski eşine sarılmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, işlerinin günden güne azalacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşine sarılmak gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Rüyada eski eşine sarılmak yarar getireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalettir.

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek kötü noktalara geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle sarılmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşe sarılmak kısmetli bir işe atılmaya, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada ölü eşe sarılmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sarı saçlı görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments