Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi hamile görmek

Rüyada eşi hamile görmek

Rüyada eşi hamile görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eşi hamile gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi hamile görmek hayır vereceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasından hamile olduğunu görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada eşi hamile görmek en küçük sorunda parlayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başkasından hamile görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, ticarete adım atacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yakın akrabadan gelecek habere, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments