Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, canının sağ olacağına inanılır.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta duymak sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Rüyada hasta haberi duymak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin hastalandığını duymak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments