Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hasta olarak görmek

Rüyada eşini hasta olarak görmek

Rüyada eşini hasta olarak görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eşini hasta olarak gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşi hasta görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini hasta görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada eşini hasta görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işarettir.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen eşini hasta görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments