Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, eksiklerinin farkına varacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayır duaları alacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kişinin hedeflediği işi alacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşlarla konuşmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaş konuşmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, parasal durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşıyla konuşmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments