Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek para ve makam sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek sınıf arkadaşını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşının ailesini görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işlerin günden güne açılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla öpüşmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments