Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek daha fazla para kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, idealist davranacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, güveninin artacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşı görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek hakkını savunamayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla evlenmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments