Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski bir erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek kişinin iyi hale geleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaş görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments