Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski çizme giymek

Rüyada eski çizme giymek

Rüyada eski çizme giymek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aileden ayrı kalınacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulur.

Rüyada eski çizme giymek gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski çizme giymek hayırlı ve güzel haberler alacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski çizme görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına çizme giymek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık çizme giymek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah çizme giymek çok büyük başarı kazanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Rüyada geniş çizme giymek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments