Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski çizme görmek

Rüyada eski çizme görmek

Rüyada eski çizme görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, akıl vereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski çizme gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada eski çizme giymek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski çizme görmek işbirliği içinde olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çizme almak malını ve canını riske edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada çizmeler görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek yaşamına bakacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada bordo çizme görmek kazancının azalacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu çizme görmek kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments