Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına çizme giymek

Rüyada ayağına çizme giymek

Rüyada ayağına çizme giymek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına çizme giymek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ayağına çizme giymek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulur.

Rüyada ayağa çizme giymek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağında çizme görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada deri çizme giydiğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi çizme giymek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı çizme giymek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments