Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski büyük ev görmek

Rüyada eski büyük ev görmek

Rüyada eski büyük ev görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski büyük ev gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Rüyada eski büyük eve taşınmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve eski ev görmek büyük başarılara kazanılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski büyük ev görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, istihdam edeceğine yorulur.

Rüyada eski ve büyük ev görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet eder.

Rüyada büyük eski ev görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük eski bina görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada büyük bir ev aldığını görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments