Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eski ev görmek

Rüyada büyük eski ev görmek

Rüyada büyük eski ev görmek nice noksanlık içinde olduğuna, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevinçli haberler geleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük eski ev gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada eski büyük ev görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski büyük eve taşınmak ölümcül hastalıklara işaret, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve eski ev görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski ve büyük ev görmek sorumlu tutacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada büyük eski ev görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada büyük eski bina görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments