Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ve büyük ev görmek

Rüyada eski ve büyük ev görmek

Rüyada eski ve büyük ev görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ve büyük ev gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada büyük eski ev görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski büyük eve taşınmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada büyük ve eski ev görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada eski büyük ev görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ve büyük ev görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada büyük eski bina görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ev temizlemek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments